Over Naderbij

Naderbij is een praktijk voor NAH-begeleiding, therapie en coaching. De praktijk is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

De praktijk werkt samen met andere zorgverleners binnen Multidisciplinaire Eerstelijns NAH-zorg Tilburg e.o. (MENT). Door deze samenwerking kan er maatwerk geleverd worden aan mensen met NAH.  

Naderbij is aangesloten bij stichting Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT). Het CAT zorgt er voor dat de kwaliteit van haar leden gewaarborgd blijft en dat deze mee-professionaliseren in de ontwikkelingen van deze tijd. Door de aansluiting bij het CAT kunnen cliënten in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding door verzekeringsmaatschappijen.

Daarnaast is Naderbij aangesloten bij de Vereniging voor Cognitief Revalidatietherapeuten (VCRT). De VCRT staat voor professionaliteit van de leden en biedt hen de mogelijkheid tot vakinhoudelijke informatie uitwisseling.

Als je een afspraak bij Naderbij maakt is dat tevens een bevestiging dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden.

Wil je een afspraak, heb je nog vragen of wil je weten wat Naderbij voor je kan betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!