Access Bars®

Voor rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lijf!

Ben jij nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden die het leven jou te bieden heeft? Vraag jij je af wat er gebeurt als jij meer gemak en rust zou toelaten? Dan is de behandeling met Access Bars misschien iets voor jou.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die energiebanen vormen door en om het hoofd. Deze punten bevatten lading die ontstaan is door gedachten, emoties, ideeën, beslissingen en overtuigingen.
Door de 32 punten te activeren met lichte aanraking gaat de energie in de banen weer stromen. Hierdoor kan de opgeslagen lading en spanning loskomen en het lichaam verlaten. Dit geeft meer ruimte in het hoofd en ontspanning van het lichaam. Het is een proces waarin je jezelf toestaat los te laten wat jou niet langer steunt. Hierdoor ontstaat ruimte voor keuzes en mogelijkheden zodat jij het leven kunt creëren dat bij jou past.

Het weer laten stromen van de energie door de Bars, is een proces dat 60 tot 90 minuten duurt. Hierbij lig je met kleding aan op een massagetafel.

Wil jij andere keuzes maken en doen wat bij jou past? Of wil je gewoon ontspanning ervaren en van daaruit maar eens zien wat het brengt? Maak dan een afspraak in mijn praktijk en laat jezelf verrassen!

Creëer ruimte voor keuzes en mogelijkheden, zodat jij jouw leven kan leven zoals jij wilt!