Coaching bij Naderbij brengt je dichter bij jezelf

Ieder mens kent in zijn leven periodes waarin het moeizamer gaat. Je weet dan misschien wel wat je anders zou willen, maar het lukt nog niet om dat vorm te geven. Ook kan een situatie zo ingrijpend zijn dat je vast komt te zitten.

Naderbij helpt je ruimte te creëren voor jezelf en te doen wat voor jou werkt. Hierdoor kun je uiteindelijk met meer plezier en betekenis je eigen weg vervolgen.

Hoe gaan we dat doen

Tijdens gesprekken nemen we jou en jouw vraagstuk onder de loep. Je gaat ontdekken wat je werkelijk wilt en wat je eigen mogelijkheden zijn. Op een ontspannen manier word je uitgenodigd om te zijn wie je ten diepste bent en het leven te leven dat bij jou past.

De weg naar binnen: contact met jezelf

Door de aandacht naar binnen te richten ontstaat de mogelijkheid de verbinding met jezelf en wat je belangrijk vindt in het leven te herstellen. Dat kan door het denken los te laten, door aandacht te hebben voor je zintuigen en meer in het hier en nu te zijn. Dit helpt je uit de vicieuze cirkel te stappen van gedachten en automatisch en onbewust gedrag. Door contact te maken met jezelf creëer je rust en leer je veel over je eigen mogelijkheden.  Dit helpt oude patronen los te laten en het mooiste en het beste uit jezelf naar boven te halen.

De weg naar buiten: regie over je leven

Als het contact met jezelf is hersteld, kun je van binnenuit opnieuw richting geven aan je leven. Je voelt je beter door het inzetten van eigen talenten en ideeën. Hierdoor ga je weer vertrouwen op je eigen kunnen en ontdek je nieuwe wegen naar balans, rust en plezier in het leven. Dit maakt je tot de regisseur van je eigen leven.

Wil jij weer regie over je leven? Dat kan op een fijne manier bij Naderbij. Graag wordt er een stukje met je meegelopen op jouw weg naar meer persoonlijke effectiviteit, kracht en plezier in het leven!