Wie is Ingrid

Ik ben Ingrid Eijkelkamp en breng mensen weer graag in contact met zichzelf.
Van jongs af aan heeft het menselijk gedrag mij enorm gefascineerd. Altijd was ik op zoek naar verdieping, naar begrijpen in de hoop op die manier iets te kunnen betekenen voor het contact tussen mensen. In de loop der jaren heb ik mijn kennis verrijkt met allerlei opleidingen, trainingen, cursussen en veel cliënten begeleid en gecoacht. Eigen thema’s zijn hierdoor ook in beweging gekomen. Uiteindelijk heeft vooral de verbinding met mezelf het meeste inzicht gegeven en de meeste groei gebracht. Ik heb geleerd om op mijn eigen wijsheid te vertrouwen en ernaar te luisteren. Dit voelt als een innerlijke kracht. Mijn ervaring is dat leven vanuit deze kracht bijdraagt aan een bevredigender en gezonder leven.

Mijn wens is dat iedereen zoveel mogelijk vanuit deze innerlijke kracht leeft. Daarom richt ik me op de eigen mogelijkheden van mensen.
Ieder van ons beschikt over een geweldig potentieel en heeft unieke talenten die zich steeds meer ontvouwen als we ons laten leiden door onze innerlijke wijsheid. Zowel in mijn praktijk Naderbij als in mijn reguliere werk in de Cognitieve Revalidatie merk ik echter dat mensen vaak hiervan verwijderd zijn geraakt. Door hen weer in contact met zichzelf te brengen en weer het gevoel van vertrouwen te laten ervaren, zijn zij weer in staat om hun leven zo in te richten dat het bij hun past.

Mijn kracht ligt in mensen hiertoe te bewegen. Ik heb zo al veel mensen gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Het is mooi om te zien dat ze weer op zichzelf durven vertrouwen en hun leven van binnenuit vorm en inhoud kunnen geven. Ik geniet daar elke keer weer van!

Meer over de Visie van Ingrid …

Wil je een afspraak, heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Voel je vrij om contact met me op te nemen en wie weet zie ik je snel!