Waarom Naderbij

Naderbij jezelf

Wat wij mensen doormaken in het leven kan gezien worden als één grote uitnodiging om ons opnieuw te verbinden met onszelf. Dit kan door het denken wat los te laten, door aandacht voor de zintuigen te hebben en door meer in het moment te zijn. Door het contact met onszelf te herstellen ontstaat er rust en leren we veel over onze eigen mogelijkheden. Het helpt ons te leven vanuit ons hart en maakt ons autonoom, vitaal en gelukkig.

Naderbij de ander

Wanneer we leven vanuit ons hart, durven we te laten zien wie we zijn en wat we voelen. Hiermee nodigen we anderen uit om ook te leven vanuit innerlijke kracht. Zo bouwen we betekenisvolle relaties op en ontdekken daarin nieuwe kanten van zowel onszelf als de ander. In deze verbondenheid krijgen we kansen om te groeien en elkaar te versterken. Het is de reden van ons bestaan en geeft ons leven zin.

Dit alles levert een positieve bijdrage aan het bewust omgaan met de wereld en het samenwerken aan een betere en duurzame wereld. De wereld heeft mensen nodig die werkelijk aanspreken wat ze in huis hebben, die geloven in hun scheppend vermogen en hun idealen en zich daarvoor inzetten. Samen kunnen we de verandering realiseren waar we met z’n allen zo naar verlangen.

Welkom bij jezelf!