Sensi-therapie®

Wat is sensi-therapie?

Sensi-therapie is een effectieve vorm van therapie die gericht is op de mens in zijn totaliteit. Het gaat uit van een wisselwerking tussen lichaam en geest en ziet ziekten en klachten als signalen van onbalans. Elke klacht is een hulpvraag van je lichaam. Als de oorzaak van je klacht niet weggenomen wordt, dan ben je alleen het symptoom aan het bestrijden. Dat is zoiets als de batterij uit je brandalarm halen zonder de brand te blussen.

Sensi-therapie helpt om een herstelproces in gang te zetten zodat de balans kan terugkeren en er geen klachten meer hoeven te zijn. Het is een prachtige manier om weer contact te maken met jezelf. Je ontdekt de dieperliggende (emotionele) oorzaken van je klachten en gaat een proces van bewustwording en verwerking aan. De behandeling brengt de energiestroom op gang en stimuleert het zelfgenezend vermogen. Door dit alles ben je in staat de balans zelf te herstellen waardoor klachten verminderen en/of verdwijnen. Je bent weer verbonden met jouw innerlijke kracht en durft er opnieuw op te vertrouwen.

De behandeling

Tijdens de behandeling stem ik me af op jou als totale persoon. Ik meet uit welke technieken op dit moment het meest effectief zijn om jou het ‘zetje’ naar zelfherstel te geven. Binnen de gemeten technieken werk ik intuïtief waardoor precies datgene gebeurt dat voor jou nodig is. De behandeling verschilt dus per persoon en per sessie. Informatie over een aantal mogelijke technieken vind je bij methoden en technieken op deze site. Daarnaast meet ik uit wat het herstelproces kan ondersteunen. Denk daarbij aan voeding, ontgifting en remedies. Ik werk met een breed scala aan energetische en fysieke middelen op natuurbasis.
Door deze complete en persoonlijke aanpak kan de behandelduur kort zijn. Het aantal consulten verschilt per persoon en per klacht. Soms is één behandeling al voldoende. Meestal zijn slechts 3 tot 4 sessies nodig om de innerlijke balans te herstellen. Jouw lichaam doet immers het meeste werk!

Sensi-therapie is geschikt voor uiteenlopende klachten van lichamelijke of psychische aard en kan gegeven worden in combinatie met andere vormen van therapie en reguliere zorg. 
De behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Houd bij het plannen van de afspraak rekening met eventuele uitloop.

Op zoek naar balans en wil je op een andere manier weer dichter bij jezelf komen? Ontdek dan wat Naderbij nog meer voor je kan betekenen.
Wil je iemand verrassen? Dan behoort een cadeaubon tot de mogelijkheden.