Werkwijze

Ik bied je een rustige, veilige en niet-oordelende sfeer waarin ruimte is om te ontdekken en waarin je jezelf kunt zijn. Ik werk vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en gezond verstand. Ik richt me niet op je klacht, maar op het versterken van eigen mogelijkheden. Klachten zie ik puur als wegwijzers. Mijn werkwijze is niet gericht op verandering maar op ontspannen in wie je ten diepste bent. Ik zet mijn kennis en ervaring in om te helpen deze verbinding met jezelf te herstellen. Hierdoor kun je op eigen kracht verder en je leven weer oppakken.

Voorafgaand aan de behandeling kijken we samen in een kennismakingsgesprek wat ik voor jou kan betekenen. Mijn werkwijze stem ik af op jou als persoon en op jouw hulpvraag. De manier waarop ik behandel gaat dus helemaal uit van jou en van jouw mogelijkheden en kwaliteiten. Op een heldere manier leer ik je om te gaan met situaties in je leven. Je herontdekt jezelf en kijkt naar jezelf op een andere manier. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en niet eerder ontdekte mogelijkheden. Het is een weg van persoonlijke groei. Jij bepaalt die groei. Ik breng je in beweging door je te stimuleren, een spiegel voor te houden en aan te reiken wat je op dit moment nodig hebt en wat op dit moment het meest effectief is.
Door dit proces van samenwerken ontwikkelt zich een behandeling of begeleiding op maat. Het gaat vooral om wat voor jou werkt en wat bij jou past.

Voor deze behandeling of begeleiding op maat maak ik gebruik van diverse inspiratiebronnen en werkvormen. Informatie hierover vind je bij inspiratie en bij methoden en technieken.